Следвайте Гласове в  Досиетата на Twitter за потискане на свободата

...
Следвайте Гласове в  Досиетата на Twitter за потискане на свободата
Коментари Харесай

Мъск ще публикува досиетата на Twitter за потискане на свободата на словото в самия Twitter

Следвайте " Гласове " в 

Досиетата на Twitter за угнетяване на свободата на словото скоро ще бъдат оповестени в самия Twitter. Обществото заслужава да знае какво в действителност се е случило. (...) Знаете ли, че Apple постанова скришен налог от 30 % върху всичко, което купувате през техния App Store? (...) Apple също по този начин заплаши да спре Twitter от своя App Store, само че не ни споделя за какво.
Това са част от последните " туитове " на милиардера и нов притежател на обществената мрежа Илон Мъск. Той съобщи, че производителят на iPhone е спрял рекламата в платформата за обществени медии.

The Twitter Files on free speech suppression soon to be published on Twitter itself. The public deserves to know what really happened …
— Elon Musk (@elonmusk)
 
По думите му  Apple оказва напън върху Twitter поради условия за модериране на наличието. Това не би било извънредно, защото компанията рутинно ползва своите правила и преди този момент е премахвала приложения като Gab и Parler, написа Ройтерс. 

" Apple в по-голямата си част е спряла рекламата в Twitter. Нима те ненавиждат свободата на словото в Америка? ", написа в Twitter Мъск, който предишния месец купи обществената мрежа за 44 милиарда $.
По-късно в коментар под своя обява Мъск непосредствено попита изпълнителения шеф на Apple Тим Кук: " Какво се случва тук? ". Засега няма отговор от Apple.
Американската корпорация за производството на компютри е най-ценната компания в света. Apple е похарчила към 131 600 $ за реклами в Twitter сред 10 и 16 ноември, което е по-малко от 220 800 $ сред 16 и 22 октомври, седмицата преди Мъск да подписа договорката с Twitter, излиза наяве от данни на компанията за премерване на реклами Pathmatics.
През първото тримесечие на 2022 година Apple е била най-големият рекламодател в Twitter, като е похарчила 48 млн. $ и е съставлявала повече от 4% от общите доходи за интервала, оповестява Washington Post, базирайки се на вътрешен документ на Twitter.
 
Източник: OFFNews.bg
 
 
 
 
 
29 Ное 202235528 Ное 2022108028 Ное 202267927 Ное 202263826 Ное 2022320725 Ное 2022201КоментариБез изненади,29 Ное 2022 10:45ч.
въпреки всичко най-големият акционер в Епъл, Google, Амазон, Facebook, M$ e Black Rock! Кой стои зад Black Rock за в този момент е загадка само че почеркъ е един и същи. Америка също е окупирана страна от същият този дикаторски незаконен хайлайф собвеник на Black Rock.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител29 Ное 2022 12:21ч.
Май господин Мъск малко по малко стартира да се усеща за някои неща! Предстои му да се убеди дефинитивно и да получи доста тъжни прозрения и потвърждения. Странното е, че се държи като сюрпризиран! Въпросът е, дали ще се усети в точния момент, че е настъпал мотика с доста пълен сап и дължината му стига чак до главата на мъж със междинен растеж!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати old_beggar29 Ное 2022 12:36ч.
Тайванската Foxconn в Джънджоу, Китай, която създава iPhone 14 (Apple), се сблъска с проблеми. Дисциплинираните китайци започнаха да стачкуват и да издигат претенции за повишение на заплатите. И нищо сходно не се следи в други фабрики в Китай…
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 202297219 Ное 202290618 Ное 2022259724 Sep 20223046
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР